• Eikenøtta på skogstur🌲🍁🍂🍄🐿🐾🐜🕷

I dag hadde vi en fantastisk deilig tur til skogen. Sola skinte og små og store koste seg godt. Det er mange fine trær å klare i, og barna samlet kongler som de hadde i en fin rolle lek. Det var også flere greiner som de kunne gynge på. Vi er så heldige som har skogen rett ved siden av barnehagen.

16.10.2017 11:48
  • Barna leker doktor⛑💼

Barna hadde lyst til å leke doktor ute. Vi hadde en lege, sykesøster og ambulansesjåfør. Barna satt på venteverælse, og alle fikk god behandling👍🏻⛑💼

12.10.2017 15:31
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Jesus vasker disiplenes føtter

Anne Kari bruker mye rekvisitter når hun forteller historien om vaskingen av disiplenes føtter. Hun har med sand, vann, håndkle mm. Hun deler at disiplene var venner av Jesus, og han ønsket med handlingen å lære de til å tjene hverandre og gjøre gode ting for hverandre.