• HØSTTAKKEFEST FOR FORELDRE PÅ FREDTUN, RØD

Vi ønsker alle foreldre på Fredtun Rød til en hyggelig høsttakkefest ved henting, onsdag 31. oktober kl 15.15-16.15. Vi pynter i høstens farger og serverer smak av høst. Festen vil være ute, dersom været tillater det.

• REGLER VED OMGANGSSYKE

Nå er det høytid for omgangssyke. Vi minner om at barn må holdes hjemme i 48 timer etter at det er symptomfritt. Se vedlagt skriv fra Folkehelseinstituttet.

• VELKOMMEN TIL ET NYTT BARNEHAGEÅR!

Da er vi igang med et nytt barnehageår på Fredtun Rød og Fredtun Kjærre. Vi gleder oss til gjensyn med barna som har vært hos oss en stund, og til å bli kjent med nye barn. I august bruker vi tiden på tilvenning på hver enkelt avdeling. Det blir rolige dager, med lek, utforskning og kos. Velkommen!

• SØK BARNEHAGEPLASS PÅ FREDTUN, RØD ELLER FREDTUN, KJÆRRE

Skal du søke om plass i en av våre barnehager?

Kom gjerne på besøk og se hvordan vi har det. Ring på forhånd, så avtaler vi en tid som passer :-)