Nøtteliten, Fredtun Gressvik

Nøtteliten er de yngste i Fredtun barnehage. Vi er ni barn i alderen 0-3 år og tre voksne, Dagen vår er litt roligere enn hos Eikenøtta. Vi har mye frilek og kos, men har også samling hver dag før vi spiser. Der har vi faste åpningssanger, men ellers er det forskjellig innhold. Vi har ofte samme tema som Eikenøtta, men tilpasser det vårt ståsted. Mye sang og regler.

På mandager er det turdag. Da går vi til et fast sted i skogen fem/ti minutter unna. Der leker vi, finner mye rart og spiser medbragt mat.

Hver fredag er det varm mat for hele barnehagen. Det varierer en del hva som blir servert, gjerne en fiskerett, men alt er lagd fra bunnen.

Det er også kristen samling på fredager med enkle Jesusfortellinger, der både barn og voksne er med og dramatiserer.

Ellers sover de fleste en lur om formiddagen etter at vi har spist. Da legges de ute i vogna.

De (faste) voksne som jobber på avdelingen : Tine, Tatiana og Jorid